Semester Anyar, Sumangeut Anyar

Semester Anyar, Sumangeut Anyar

Category : Opini

Dina jero hate kuring ngarasa bungah

Alhamdulillah, Gusti simkuring hoyong tiasa ngajaga dina ie kanikmatan jadi sobat Al-Quran. Paparin abdi kakuatan sangkan tiasa Istiqomah. La haula Wala kuwwata Illabillah

Kanikmatan anu kukuring teu kabayang saacana. Bisa diuk dina korsi pakuliahan nu teu bisa disorang iwal pitulung Anjeuna

 


1 Comment

Biro Jasa

February 7, 2014 at 12:17 pm

Amin.. semoga doanya dikabulkan Allah SWT. Amin ya robbal aalamiin..

Leave a Reply